Sayfalar

Scorpion (Hanzo Hasashi) Biyografi






Babası  Shirai Ryu'nun eski üyesi olarak bilinir,oğlunun klana katılmasını yasakladı,oğlunun bir suikastçi gibi yaşamasını hayal etmemişti.Ancak, Hanzo babasının karısını ve oğlunu rahat yaşatma isteklerine rağmen katıldı.

Şimdi Scorpion cehennem estiren bir  hayalet,Acımasızca ailesini öldüren ve klanının yok oluşundan sorumlu kişilerden intikam almak için uğraşıyor.Kötü niyetli görüntüsüne rağmen,o doğuştan şeytan değil.Yeryüzünde klanını diriltmeye söz veren bir birliğe katıldı, veya onları yok edenlere öfkesini kusabilmek için.Scorpion da bu motifleri yerine getirmek için (dolaylı yoldan) oyunun kahramanlarına yardım etti.

Scorpion hayranları tarafından önde gelen anti-kahramanlardan algılanır.İyi güçler  yararına işler yapmıştır, ürkütücü ve kanun savaşçısı olarak.Bu davranışları,görünüşü ve kendine güveni onun popülerliğine katkıda bulunmuştur.Tamamen erdemli "iyi adamlar" ve şeytani kötülük "kötü adamlar" ile karşılaştırıldığında, Scorpion'un ahlaki tarafsızlığı eşsizdir. Mortal Kombat Armageddon'un açılış sahnesinde şer güçlerin yanında yer olmasına rağmen,Quan chi'ye olan şiddetli nefretinden dolayı tarafsız kaldı.

Scorpion maskeli olduğu zamanlar bir tür ilüzyon ile insan gibi görünür.Gerçek forumunda ise sadece kafatası görünür,bazen alev alev kalır.Ancak,kendi şeytanlarını fethedebilirse insan görünümünü elde edebilir.

Scorpion genelde sert ve öfkeli olmasına rağmen, zaman zaman o sevecen ve onurlu tarafını gösterir.
-HSNC-